IDEER TIL EN FESTMENU

Disse tilbud er tænkt som appetitvækkere, men vores køkkenchef imødekommer selvfølgelig andre ønsker. Vælg f.eks. mellem:

Forretter:
  • Carpaccio af tun med sprøde salater vendt i nøddeolie, serveret med citron og flûte.

  • Kold lakseroulade med ferskrøget laks og laksemousse rullet med noritang, serveret med honningdild-crème og flûte.

  • Lun andeleverpostej med sauternesky, ristede artiskokhjerter, pinjekerne og rukulasalat, serveret med flûte.

  • Spansk saranoskinke serveret med oliven og peberfrugtkompot, feltsalat samt flûte.

  • Kold fisketallerken med lakserose, urtedampet torsk samt tuntatar, serveret med citron, safransauce og flûte.

  • Rejer i orangecrème, serveret på sprød salat med ristede cashewnødder og flûte.

Hovedretter:
  • Lammekølle marineret i rosmarin, hvidløg og citron, serveret
    med flødekartofler, braiseret fennikel og grilltomater.

  • Urtefarseret kalveculotte med morkelsauce, serveret med
    årstidens grøntsager og ovnstegte kartofler.

  • Tun steak (eller Lakse steak), serveret med Pommes Anna,
    ingefærsmør, citron samt krydderurtesauce.

  • Perlehønebryst med ristede østershatte, serveret med sherry-
    tomater, sukkerærter, smørristede Vildmosekartofler samt
    vildtfond sauce.

  • Helstegt krondyrsfilet, serveret med ristede markchampignons,
    østershatte, årstidens grøntsager, tranebær, Pommes Risolée
    samt vildt sauce.

  • Helstegt oksefilet, serveret med halve bagte kartofler, bagte
    løg, årstidens grøntsager samt rødvinssauce.

Desserter:

  • Toruplunds desserttallerken: chokoladekage, sorbetis og frisk
    frugt, serveret på bærcoulis.

    Isbombe med nougathasselnød og Marsala, serveret med nødde-
    crème.

  • Nøddekurv, serveret med is og sorbet, abrikospuré samt frisk
    frugt.

    Pocheret pære (solbær eller citron), serveret med vanille-
    parfait og bær coulis.

  • Baileys-is serveret i chokoladeskåle med hindbærpurée samt
    årstidens friske bær.

    Hvid chokolademousse, serveret med kryddersyltede bær og mørk
    chokolade.

Natmad:

  • Oste- og pølsebord.
    (tillæg kr. 25,- pr. person)

  • Porre- og kartoffelsuppe med bacon revet ost, crème fraîche og croûtoner.
    (tillæg kr. 20,- pr. person)

  • Champignon- eller aspargessuppe.
    (tillæg kr. 10,- pr. person)

  • Løgsuppe med ostecroûtoner.
    (tillæg kr. 10.- pr. person)

  • Croissanter med hønse- og rejesalat.
    (tillæg kr. 20,- pr. person)

  • Stegte kyllingelår med agurkesalat og coleslaw salat.
    (tillæg kr. 25.- pr. person)

NB: Der kan forekomme udskiftning af enkelte dele af menuforslagene.

Tilbage