Nye investeringer i aktiviteter for kursusgæsterne

Toruplund har netop gennemført en række investeringer, der dels skal give kursusgæsterne muligheder for gode sociale oplevelser på stedet, dels give kursusarrangørerne nye værktøjer til teambuilding.
Udviklingen i erhvervslivet og i samfundet som helhed er videnbaseret.
det betyder et øget behov for både virksomheder, offentlige institutioner og organisationer.
"Vi må være parate til at møde de udfordringer, som vore kunder møder os med" siger direktør Marianne N. Luplau Leth-Møller. "Efter vi overtog Toruplund for 3 år siden koncentrerede vi vore investeringer om opdatering af teknologisk udstyr og modernisering af værelserne. I år har vi fokuseret på vort 28.000kvm. store parkanlæg, så det er rigtigt spændende at bruge og færdes i".
Med disse nye investeringer lægger Toruplund op til at husets gæster kan få en god totaloplevelse på både det faglige og det sociale område.Større kursushold giver oplagte sparemuligheder

Med faciliteter til kursus-hold i størrelsen fra 20, 40, 60 og op til 80 deltagere henveder Toruplund sig til et større marked end hidtil.
Baggrunden er, at man har erfaret, at mange kursister sagtens accepterer at dele værelse med en kollega. Blot de ikke skal "ligge i arm", som de udtrykker sig.
På Toruplund råder man over 42 veludstyrede værelser, der alle er indrettet som dobbeltværelser, men oftest kun udnyttes som enkeltværelser, fordi det har været kotume.
Værelserne er imidlertid tilstrækkeligt store til, at sengene er opstillet som enkelt-senge og til at 2 personer kan have det komfortabelt, når de er der.
Det betyder, at Toruplund på denne måde får kapacitet op til 80 kursister, hvilket igen betyder en betydeligt lavere kursuspris.
Som eksempel nævnes at et kursushold på 80 personer kan spare 32.000 kroner.
På en i forvejen konkurrencestærk pris op 2.045 kroner pr. 1½ kursusdøgn i 2003 i enkeltværelse er tilbuddet nu en pris helt ned til 1.645 kroner på 1½ kursusdøgn i dobbeltværelse.
Det kan godt pynte på kursusbudgettet.Fordele ved sæsonbooking

For de, der allerede har lagt kursuskalender for den kommende sæson, er der mulighed for at score en ekstragevinst ved at booke for det næste år på een gang.
Toruplund opnår en fordel i forhold til planlægningen og det vil man gerne kvittere for med en særlig pakkepris. Udover ophold og kursusfaciliteter indeholder pakken en række andre faciliteter f.eks. til teambuilding og efter individuelt valg.
Det kan være ekstra møderum, plenum om aftenen, natmad eller kursustidspunkter, der er skræddersyet til kundens disponering af tidsforbrug.
For kursusarrangøren betyder det, at der er sikret plads for hele sæsonen, at der på forhånd er disponeret over de kendte faciliteter og hvad sæsonen koster.
Arrangøren skal blot skrue pakken sammen efter eget behov f.eks. skræddersyet til utraditionelle tidspunkter, eventuelt i samarbejde med konferencechefen.
Så giver Toruplund en fordelagtig pris pr. pakke, reserverer plads på de ønskede datoer og sørger for at kursusterne mødes med de tilbud, der på forhånd er aftalt.Nye udfordringer til teambuilding

Udover Toruplunds 3.500 kvm. bebyggede areal er der 28.000 kvm. parkanlæg og gårdhave.
I parkanlægget er der skabt en række faciliteter til fornøjelse og hygge for husets gæster. Det er faciliteter som med succes også kan anvendes professionelt til teambuilding.
Det er muligheder for sportslig udfoldelse og der er muligheder for hyggeaftener ved bålpladsen med sang, musik eller bare godt samvær.
Gårdhaven ligger hyggeligt afskærmet midt inde i bebyggelsen og er ofte ramme om grillaftener, når vejret tillader det.
Det har været vigtigt for Toruplund at kunne stille et rigt facetteret tilbud til rådighed bl.a. fordi efterspørgslen på teambuilding aktiviteter er stigende.De gratis glæder

For kursister er det gratis at bruge alle husets faciliteter. Både indendørs og de nye sportsanlæg i parken.
Mod et depositum, der tilbagebetales ved afleveringen, kan alle kursister låne ketcherer, golfkøller og hvad der ellers hører til de sportslige udfoldelser, de ønsker at fornøje sig med.På udflugt i omegenen

Toruplund ligger smukt og centralt på halvøen Halsnæs med kun få kilometer til strang, skov, havn, seværdigheder og mange forskellige kulturelle oplevelser.
Nogle bruger omegnen til lange spadsereture, jogging eller de lejer cykler i receptionen, så de kan udforske området.
Og tager man bilen er mange flere muligheder i denne spændende del af Sjælland.Ny driving range og putting green

En af de nye investeringer er i denne bane til glæde for de golfinteresserede.
De øvede golfspillere kan her forbedre deres handicap med træning i indspil og putting. Og nybegynderne, der har lyst til at blive introduceret til golfspillets glæder eller more sig blot ved at prøve, får her muligheden.
Ønsker man instruktion, så kan det aftales på forhånd. Toruplund har aftale med en professionel træner, så der kan arrangeres træningsskole.
Udstyr kan lejes i receptionen.Boldspil på de store grønne arealer

På plænerne er der muligheder for at spille fodbold, håndbold, volley og kroket og en velanlagt pètangue-bane med internationale mål vil nok friste til gode og fornøjelige turneringer, hvor alle kan være med.Nyrenoveret tennisbane

Også til udøvere af den hvide sport tilbydes gode faciliteter. Tennisbanen er netop blevet renoveret, så der er fine muligheder for en god match med kollegaer under opholdet.
Det kan være en god ide at tage ketcheren med i bagagen, men ellers kan den lejes i receptionen.Køkken og kunst

Køkkenkunsten trives på Toruplund.
Dygtige kokke værner om det gode ry, der har fulgt stedet siden starten, hvor gode råvarer, inspiration fra andre landes køkkentraditioner og egen fantasi går op i en højere gastronomisk enhed.
Fantasifulde temaaftener er blevt populære islæt for kursister og er ofte arrangeret af kursusledelsen som påskønnelse for engagement og fravær fra familien.
På gangene møder gæsterne udstillinger af lokale kundstnere. Der er mange kunstnere, der har slået sig ned på Halsnæs på grund af naturen, lyset og de mange motiver fra egnen, som de finder inspiration i.Køkkenchefens sommermenu

Lun andeleverpostej
med sauternesky, ristede artiskokhjerter, pinjekerner og rukulasalat, serveret med flûte

Perlehønebryst med ristede markchampignons og østershatte, serveret med sherrytomater, sukkerærter og smøristede vildmose kartofler samt vildtfond sauce

Baileys-is serveret i chokoladeskåle med hindbærpurèe samt årstidens friske bærMasser af aktiviteter indendøre

Der er tider på året, hvor der næppe er stor søgning på udendørsfaciliteterne, men så er der muligheder for at udfolde sig indendørs.
Der er billard og elektronisk dartspil i forbindelse med baren, i tv/opholdsstuen kan kursets musikalske talent udfolde sig på pianoet, der er fitnesscenter og så kan der arrangeres biografforestillinger med surround-sound.
Repertoiret aftales på forhånd.Se mere på www.toruplund.dk

Toruplunds hjemmeside giver meget detaljeret information om de faciliteter, stedet tilbyder.
Der finder man også inspiration til ture i omegnen, der er rig på både naturoplevelser og kulturelle oplevelser.Rekreative omgivelser og alligevel centralt

Når man lander ved Toruplund får man straks fornemmelsen af, at være langt fra dagligdags stress og jag. Og alligevel er der kun ca. 1 times kørsel til København.
Den positive mentale tilstand, som det rolige og smukke landskab påvirker til, giver de bedste muligheder for god dialog og åbenhed overfor nye indtryk og inspiration.
Som kortet viser ligger Toruplund midt på balvøen Halsnæs og der er således korte afstande til både hav, fjord, skov og de mange lokale seværdigheder, som findes i dette hjørne af Nordsjælland.