Udvidet konference menu
3 retter, tillæg kr 85,- per person.

Forretter
 
  • Carpaccio af røget tun og røget hellefisk serveret med rukula-salat, pinjekerner, krydderpesto, hvidløgscrautoner og parmesanosteflager.

  • Kold fisketallerken med tre slags fisk, grønne asparges og avokado-ingefær-lime crème.

  • Rødtune farseret med laksefars, hvidvinsdampede rodfrugter og Sauce Vin Blanc.

  • Røget andebryst med farseret champignon, serveret med tomat, squash, pærer, skalotteløg og kørvel.

  • Kyllingelever-ragout serveret med champignon, skalotteløg og æbler smagt til med Calvados og trøffelolie - serveret i filodejkurv.

Alle forretter serveres med økologisk hjemmebagt brød.


Hovedretter

 

  • Indbagt lammemørbrad med pannade af champignon, skalotteløg, rød pigment, hvidløg og persille, hertil Sauce Madeira.

  • Dansk kalvefilet serveret med karse-grovsennep-sauce smagt til med Calvados.

  • Farseret perlehønebryst med ratatouille af squash, tomater, porrer, markchampignon og hvidvin.

  • Helstegt oksemørbrad med Sauce Diablo (oksehale, tomatconcassé, grøn-rød peber, skalotteløg smagt til med fløde og cognac).

  • Ovnstegt laksesteak med kalvebacon, serveret med kompot af squash, kapers, mandler, rødløg og persillerod. Hertil Ris Pillaf.

Alle hovedretter serveres med årstidens garniture.



Desserter

 

  • Toruplunds desserttallerken bestående af is, chokoladekage samt frisk frugt.

  • Ovnbagt æble med hasselnødder, rosiner, marcipan, engelsk crème og myntesirup.

  • Crème Renversée (karamelrand) med abrikoscrème og sorbetis.

  • Citruskage med vanille parfaitis og frugt.

  • Tiramisu med syltede nødder, kirsebær i Marichino og frugt.

Vi har 4 dejlige dessertvine der kan sætte fokus på desserten!

Man er også velkommen til at rekvirere vores vinkort!