Festmenu 2003 - Forretter

  • Urtesyltet torsk og laks med kompot af cherrytomater og grønne asparges, serveret med blinis og lakserogn.

  • Kold lakseroulade med ferskrøget laks og laksemousse rullet med noritang, serveret med honningedild-crème.

  • Hønselever mousse med æblekompot, marsala-sky og nøddetoast.

  • Spansk seranoskinke serveret med olivenpiment kompot, feltsalat samt flûtes.

  • Hummerhaler og rejer i orangecrème, serveret på sprød salat med ristede cashewnødder og flûtes.

  • Kold fisketallerken med lakserose, urtedampet torsk samt tuntatar, serveret med citron og safransauce og flûtes.

- Alle forretter serveres med økologisk hjemmebagt brød.


Festmenu 2003 - Hovedretter


  • Lamme Krone marineret i rosmarin, hvidløg og citron, serveret med flødekartofler, braiseret fennikel og grilltomat.

  • Urtefarseret kalvefilet med morkelsauce, serveret med årstidens grøntsager og ovnstegte kartofler.

  • Ovnbagt Victoria Bass med sprød krydder-pannade, karry-crème-sauce, Ris Pillaf og årstidens grøntsager.

  • Perlehønebryst med ristede østershatte, serveret med sherrytomater, sukkerærter, smørristede kartofler samt vildtfond sauce.

  • Helstegt krondyrsfilet, serveret med ristede markchampignons, østershatte, årstidens grøntsager, tranebær, Pommes Risolée samt vildtsauce.

  • Helstegt oksefilet, serveret med halve bagte kartofler, bagte løg, årstidens grøntsager samt rødvinssauce.


Festmenu 2003 - Desserter

 

  • Toruplunds desserttallerken: chokoladekage, sorbetis og frisk frugt, serveret på bærcoulis.

  • Isbombe med nougathasselnød og marsala, serveret med nøddecreme.

  • Nøddekurv serveret med is og sorbet, abrikospuré samt frisk frugt.

  • Pocheret pære (solbær eller citron), serveret med vanille-parfait og bærcoulis.

  • Baileys-is serveret i chokoladeskåle med hindbærpurée samt årstidens friske bær.

  • Hvid chokolademousse, serveret med kryddersyltede bær og mørk chokolade.


Vi forbeholder os ret til at udskifte enkelte dele af menuerne.
Tilbuddene skal betragtes som en appetitvækker. Den endelige menú må meget gerne aftales med køkkenchefen.