Menuforslag, menu gastronomiqe 2003

I.

  • Menu Surprise: Overlad det til os at sammensætte menuen ud fra dagens udbud af råvarer


II.

  • Ristede kammuslinger med tomatconcasse.
  • Rødvinsbraisseret unghanebryst serveret med årstidens grøntsager.
  • Udvalg af franske/danske oste.
  • Udvalg af Toruplunds desserter.


III.

  • Dampet torskeloins med curry og creme chutney.
  • Heltstegt lammekølle med hvidløg rosmarin og lime, serveret med ratatouille.
  • Fetaost indbagt i filodej med vinsyltede abrikoser.
  • Udvalg af Toruplunds desserter.


IV.

  • Seranoskinke med kikærtetærte og pesto.
  • Grønne asparges i vinaigrette med kalvebacon.
  • Perlehøne med østershatte og abrikoser.
  • Tiramisu med syltede nødder og hindbærsorbet