MAD OG OPLEVELSER

Mad med mere

På Toruplund har vi fokus på godt håndværk og økologi, med en rygeovn i atriumgården, en dejlig frugthave i parken og en skøn krydderurtehave forarbejdes mange af råvarerene i eget hus : saft, marmelader, chutney, røgvarer mm. Fisken hentes dagligt fra Hundested Havn frisk fanget fra Kattegat. Menuen inspireres af årstidernes råvarer og de mange gode økologiske landbrug i omegnen. 


Selvom alt laves på god, gammeldags manér, er hygiejnen naturligvis i top - se f.eks. vores smiley-bedømmelse hos fødevarestyrelsen.

Masser af muligheder – året rundt

 

På Toruplund har vi masser af arrangementer, hele året. Julemarkedet er en tradition vi ikke giver køb på, men du kan også kigge forbi til vores sommer grill & jazz aftener, som vi afholder i atriumgården, i perioden medio juni til medio september.

Vi kan også tilbyde egen golfudslagsbane, petanque, volleyball, krocket, billard, dart, airhockey – egen bålplads, bordtennis og meget mere.

Er du ikke til sport kan vi anbefale en tur til Hundested havn, se Knud Rasmussens hus, besøge den økologiske landsby eller stenhuggeren Preben Boye
- muligheder er der nok af.