JULEFROKOST


Hører du til dem, der gerne vil invitere medarbejderne til et julearrangement, hvor traktement, hyggelige omgivelser og god stemning går op i en højere enhed, så er TORUPLUND en oplagt valgmulighed.
Arrangementet består af en meget lækker julebuffet (der helt lever op til vort køkkens gode ry), gode faciliteter til hygge, dans og underholdning samt overnatning og morgenbuffet - altsammen for

kun kr.548,- pr. person i dobbeltværelse
(tillæg for enkeltværelse kr.200,-)

Julemenu

Udvalg af sild
Gravad laks med sennepsdressing
Varm røget ørred med mango- & ingefærdressing
Glasseret juleskinke og hjemmelavet medister med grønlangkål fra Vendsyssel
Æg og rejer med hjemmerørt mayonnaise
Flæskesteg med timianstegte æbler
Dyrekølle med blommechutney
And med hjemmelavet rødkål
Lun leverpostej med champignon og bacon
Diverse oste
Lun kanel-æbletærte med Calvados
Ris à l'amanda
Frugt og julegodter


Gode oplevelser hele vejen igennem.

Deltagerne er velkomne allerede fra kl. 16.00, hvor de kan samles om en pot billard, trække frisk luft i den omliggende natur, slappe af på værelset eller give sig god tid til at klæde om til en festlig aften.
Klokken 18.00 byder vi velkommen til festligt pyntede borde og en buffet, der byder på alt hvad et forventningsfuldt julehjerte kan begære.

Efter en god middag hører kaffe, der serveres i Pejsestuen eller i Jagtstuen. Ved dansegulvet er der linet op med jukebox og ikke mindre end 1200 melodier, at vælge imellem.
Ønsker du at overraske med underholdende indslag, er der gode muligheder for dette. Og ønsker du at sammensætte et program med vores assistance, så lad os få nogle gode ideer sammen.
Alle kan slappe af uden at tænke på at køre hjem. Når trætheden melder sig kan dine gæster trække sig tilbage til vore veludstyrede værelser. Der serveres morgenbuffet mellem kl. 09.00 og 11.00 og vi forventer at der checkes ud af værelserne senest kl. 11.30.
Lyder det ikke som opskriften på en god julefest?

Ring allerede nu på telefon 47 98 70 98 og bestil plads. Det er altid godt at være i god tid, når man vil forberede en god fest.