<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%> Toruplund

Golfhotel Toruplund

Efter mottoet "The long for the fun, the short for the money" giver vi vore gæster mulighederne for at nyde golfspillets glæder.

Lige uden for døren har vi anlagt vores egen 9-hullers puttingbane samt driving range, indspilsbane til og med 9-jernet. I receptionen kan vore gæster leje bolde samt leje udstyr - og der er adgang for både øvede og begyndere, hvilket giver mulighed for gode sociale indslag - også for kursister. Ved banen er der overdækket terrasse og mulighed for servering.

Kun få minutters kørsel fra Toruplund ligger en af Nordsjællands smukkeste golfbaner.
Her er gode oplevelser for de inkarnerede golfspillere, men der er mindst lige så gode oplevelser for nybegyndere på Clinic-banen. Der arrangeres introduktion og fællestræning for grupper under ledelse af klubbens anerkendte træner Mike Tulloch.

Kombiner et komfortabelt ophold på Toruplund med gode golfoplevelser i Asserbo Golf Club.
Vi arrangerer gerne besøget i Asserbo.

 

 

Golftræning

Efter aftale kan vi stille instruktør til rådighed (kr. 120,- pr. lektion på 20 min.) - ligesom vi gerne arrangerer konkurrencer m.m.

For at benytte puttingbanen beregner vi os en beskeden fee på kr. 40,- for 2 timer pr. person (for kursister er det uden beregning). Golfudstyr, der passer til banerne kan lejes i receptionen. Kom og få nogle fornøjelige timer med den drilagtige lille hvide bold, som fascinerer så mange.

Men husk: Vælg noget fodtøj, der ikke ødelægger banen. Brug venligst golfsko, sejlersko eller andre med flade såler.

 

Golfophold

Velkomstdrink
3 retters menu
Kaffe
Overnatning i delt dobbeltværelse
Morgenbuffet
Fri adgang til Golftræningsbane
kr. 695,- pr. person.

Tillæg for Green Fee vil være afhængig af ugedagen og den golfklub som vælges.