Beliggenhed

Beliggenheden i det åbne landskab på Halsnæs, er som en oase af ro, nydelse og stimulering af det åbne sind i en ellers hektisk og stressende verden. Fra vinduerne er der udsigt til marker og levende hegn. Inden for godt en kilometer ligger der både en dejlig skov og badestrand ved Kattegat. Til den økologiske landsby i Torup er der 2 km og 4 km til Hundested med bl.a. Knud Rasmussens Museum, mulighed for tursejlads fra Hundested Havn, jazz, temaaftener, skiftende kunstudstillinger af lokale kunstnere m.m. Ligger golfkøllerne i bilen er det nemt at komme til at svinge dem i nærheden. Der er f.eks. kun ca. 5 km. til Asserbo golfbane. Og skal indspil og putting trænes kan det ske på Toruplunds egen bane.


 


Toruplund Hundested Lynæs Melby Asserbo Frederiksværk Kregme Ølsted


Centralt

- i forhold til både hovedstadsområdet og resten af landet.

Toruplund ligger omkring 1 times kørsel i bil fra København. Kør mod Frederiksværk/Hundested. Efter at have passeret de 3 rundkørsler ved Frederiksværk fortsættes mod Hundested, hvor der drejes af til højre 2. gang skiltet mod Torup viser sig, hvilket er ca. 6,5km fra sidste rundkørsel.
Med toget 1 time til Østerbjerg trinbrædt, der ligger 300 m fra Toruplund, hvortil der i dagtimerne er forbindelse 2 gange i timen mellem Hillerød og Hundested.

Mod Jylland er der forbindelse over Hundested-Rørvig og Odden-Ebeltoft eller Odden-Århus.